OkosIroda

Egy olyan, sohasem pihenő digitális asszisztens szegődik Ön mellé, amely segít vállalkozása hatékony és költségkímélő működtetésében, és odafigyel annak biztonságára.

Lehetőséget teremt arra, hogy távolról is folyamatosan a kezében tartsa az irányítást.

Funkciók

Árnyékolás-automatizálás

Az OkosIroda segítségével az összes helyiségben optimális fény és hőviszony biztosítható. A rendszer figyeli a külső és belső hőmérsékletet, a napsugárzás erejét, és ennek figyelembevételével szabályozza az ablakok redőnyeit, árnyékolóit.

Hőmérséklet-szabályozás

A belső és külső érzékelők segítségével az OkosIroda rendszere a legkisebb energiaráfordítással biztosítja a helyiségek ideális hőmérésékletét (fűtését vagy légkondicionálását). Egyben gondoskodik a páratartalom szabályozásáról is.

Világítás-automatizálás

A külső és belső fényviszonyokat elemezve az OkosIroda a legkedvezőbb fényviszonyokat biztosítja a munkavégzéshez, ezzel energiát megtakarítva. A rendszer ott és akkor biztosítja a világítást, amikor arra valóban szükség van.

Automata munkaidő-blokkolás

Mivel a rendszer alkalmas arra, hogy a különböző mobil eszközökkel kapcsolatot létesítsen, így azt is nyomon tudja követni, hogy munkatársai mikor érkeztek, és mikor hagyták el az épületet, valamint a meglévő rendszerek adatait is képes összesíteni.

Biztonsági kamerarendszer

Az akár már beépített kamerák képét a rendszer megőrzi, de valós időben igény esetén továbbítja az arra kiválasztott személyek mobileszközeire, vagy biztonsági cégekhez. Így éjszaka vagy távollétében is biztonságban tudhatja üzleti titkait.

Energiamegtakarítás,
költségcsökkentés, környezetvédelem

A rendszer nemcsak az ökológiai lábnyom minimalizálását szolgálja, hanem az OkosIroda segítségével csökkenthető a rezsiköltség is.

Vízbetörésjelző

Segítségével a vizes helyiségek biztonsága növelhető. Az OkosIroda egy esetleges csőtörés esetén elzárja a főcsapot, és értesítést küld Önnek vagy az erre kijelölt személynek a problémáról, hogy minél hamarabb beavatkozhasson.

Tűz- és betörésjelző automatika

Egy esetleges tűz keletkezésekor automatikusan értesíti a tűzoltókat és természetesen Önt. Ha illetéktelen személyek lépnek irodájába, az OkosIroda a biztonsági cég értesítésén túl automatikusan lezárja a cége szempontjából legfontosabb helyiségeket.

Még egyedibb funkciókat szeretne?
Keresse kollégánkat!