Cégünk az  okosotthonok tervezése,kivitelezése, üzemeltetése mellett számítógépes rendszerek hibáinak feltárásával és azok elhárításával  is foglalkozik.
Keressen minket, ha olyan informatikai problémával áll szemben, melyet úgy érzi:

Munkatársaink a lehető leghatékonyabban segítenek Önnek, és számítástechnikai eszközeinek.


Minden esetben távoli segítségnyújtást használunk, Önnek egyeztetett időpontban, folyamatos telefonos kapcsolatot biztosítva.  A munkát, mellyel segítünk informatikai eszközeinek, telefonjának karbantartásában végig láthatja, nyomon követheti.  A hozzáférést Ön engedélyezi, a munka befejeztével pedig zárhatja.  Az elvégzett munkát egyszerűen fizetheti utólag
átutalással, vagy postai befizetéssel. Számlát a munka elvégeztével e-mailben elküldjük, így nem kell papírokkal foglalkoznia.  Igény esetén postai úton kiküldjük.  

Távsegítő program alkalmazásának bemutatása


Amiben segíteni tudunk: 


Számítógépén kívül, ha rendelkezik okostelefonnal, vagy tablettel de nem talál meg egy beállítást, vagy elakadt valamilyen programhasználata során: 


Az informatika világában számos itt fel nem sorolt probléma előfordulhat, melynek megoldásában segíthetünk.  Nem mindenki ismeri az informatikát, talán még fél is tőle. Sokan elakadnak egy beállítás módosításánál, vagy nem tudják kihasználni eszközeik igazi tudását. Az informatikai eszközök arra valók, hogy segítsék mindennapi életünket, megkönnyítsék a kapcsolattartást családtagjainkkal. Ha úgy érzi segíthetünk keressen bizalommal minket. Minden informatikai problémájában tudunk segíteni. 


Ajánlataink:  

 

Fizetés módja: átutalással, vagy postai készpénzes befizetéssel 

Elérhetőség: hiba@xhome.hu

Ide kattintva megismerheti, a távelérés menetét: