Okosház alapcsomag 2 szobához (5% kedvezményt tartalmaz)

148.500 Ft

Leírás

Ez az alapcsomag alkalmas arra, hogy kipróbáld az okosház életérzést minimális befektetéssel.

Az alapcsomag magában képes az alábbiakra:
– Két szoba fűtésének különálló vezérlésére a csomagban lévő hőmérséklet érzékelő, és termosztát-radiátor vezérlő egység segítségével. Már ezzel fűtés számlát spórolhatsz meg úgy, közben növelheted komfort érzetedet.
(későbbiekben bővítheted a csomadot a “Plusz szoba csomag”  vagy “Fürdőszoba/konyha csomag” termékünkkel.)
– Lakásod biztonságának növelése  két szobában nyitásérzékelő és mozgásérzékelő egységek segítségével. Szinte olyan, mintha lenne egy riasztód. Tud a riasztód üzenetet küldeni neked, ha esemény van? Az okosház tud!
(későbbiekben bővítheted a csomadot a “Plusz szoba csomag” termékünkkel.)
– Lakásod biztonságának és kényelmének növelése egy okos égő beszerelésével. Láttad a “Reszkessetek betörők c. filmet? Kevin úgy ijesztette el a betörőket, hogy kapcsolgatta le-fel a villanyt a házban. Ezzel azt a benyomást keltette, hogy az egész család otthon van. Nos, erre az okosház egy darab okoségővel már képes. Ezt az égőt bármelyik normál égőd helyére betekerheted. Ezt az okoségőt vezérelheted normál villanykapcsolóval, automatikusan időzítve (jelenlét szimuláció), mobiltelefonodról, vagy egy külön csomagban megvásárolható okoskapcsolóval.

A lehetőségek szinte határtalanok, már egy ilyen egyszerű csomag esetében is, csak pár példa:
– Hűtő okosítás. Egy darab nyitásérzékelő segítségével megtaníthatod hűtőszekrényedet arra, hogy szóljon ha valaki nyitva hagyta.
– Gardrób szekrény ajtajára szerelve megtaníthatod neki, hogy ha kinyitod az ajtót, világítson a lámpa.
– Egy nyitásérzékelő és egy okosizzó kombinációt megtaníthatsz arra, hogy ha ég a villany és világít a lámpa, kiabál, és ha nem kapcsolod le a lámpát, lekapcsolja magától (nyáron, szúnyog szezonban hasznos lehet…)
Mint mondtuk, a lehetőségek szinte határtalanok.

A kezdőcsomagot úgy állítottuk össze, hogy szakember segítsége nélkül be tudd üzemelni.
Egyszerűen telepíthető eszközöket küldünk. Az eszközökhöz (a központ kivételével) nincs szükség áram ellátásra, elemről működnek, melyeket átlagosan 1-3 évente kell cserélni. A központi egységet és az eszközöket egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével tudod majd beállítani.

Az alapcsomagban található központi egység alkalmas további fejlesztésekre, teljes funkciójú okosház üzemeltetésére. (Azonban a további fejlesztésekhez, és a későbbi teljes funkciójú okosház kivitelezéséhez szükség lehet szakember igénybevételére, és minimális szerelési munkálatokra. Minden ilyesmiben állunk majd rendelkezésedre)